Cadou Crăciun corporate

200.00 lei

Pachetele de Crăciun sunt o modalitate excelentă de a aduce bucurie și fericire partenerilor de afaceri, angajaților și prietenilor în perioada sărbătorilor de iarnă.

31 în stoc

Descriere

Am pregătit acest cadou de Crăciun cu mare drag, selectând produse speciale și deosebit de gustoase, astfel, vei găsi în el:

Cozonac DulceBun – bogat în unt și umplutura cu nucă, merișoare, coji de portocale confiate și ciocolată neagră (900g).
Ingrediente: făină albă de grâu 550 (Gluten), lapte 3,5% (Lapte), miez de nucă (Fructe cu coajă lemnoasă), unt 82% grăsime (Lapte), zahăr, gălbenuș crud (Ouă), ciocolată termo picături (zahăr, masă de cacao, unt de cacao, emulsificant (lecitină de soia E322), aromă (vanilină), ou albuș crud (Ouă), ulei, vin alb sec, drojdie proaspătă, fructe confiate, Rom Captain Morgan Original spiced, zahăr vanilat bourbon (zahăr, păstăi mărunțite de vanilie, extract de vanilie, bourbon.), coajă de lămâie, coajă de portocală, sare.

Biscuiț Sables cu unt caramelizat, ciocolată albă, fistic și Sables cu unt caramelizat, ciocolată neagră şi alune de pădure (150g).
Biscuitii sables sunt o delicatesă franțuzească, care se caracterizează prin textura lor crocantă și gustul bogat, de unt. Aceștia sunt făcuți din făină, unt, zahăr, sare și esență de vanilie. Aluatul este frământat până când devine omogen și apoi este rulat sub formă de discuri.

Vin Corcova Reserve Cuveé Bohème 2019 Syrah & Merlot
Un vin inspirat din libretele preclasice ale compozitorilor din secolul XIX, tradus si prelucrat intr-o maniera specifica in jurul cramelor Corcova, acolo unde se cultiva cele mai apreciate soiuri de struguri autohtoni (Cabernet Sauvignon si Merlot). Vartos, fin, se remarca inca de la prima interactiune a degustorului note condimentate (stejar), dar si urme de fructe negre.

Poți personaliza pachetele cu decorațiuni din Magazinul lui Moș Crăciun.

Achiziționând acest produs, susții campania umanitară “Fii Moș Crăciun pentru o zi”. Ajută un copil de Crăciun.

Informații suplimentare

Greutate 1.6 kg

Be nice, have a cookie.

Folosim module cookie pentru statistici și pentru a oferi unele funcționalități ale paginii web. Află mai multe aici.