Con decorativ din porțelan – 19 cm

90.00 lei

În timpul sărbătorilor de iarnă, nimic nu aduce mai multă căldură și lumină în casele noastre decât decorațiunile de Crăciun, iar conul din porțelan este o alegere cu adevărat elegantă. Acest minunat felinar aduce o notă distinctivă de rafinament și strălucire la atmosfera ta festivă. Cu atenție la detalii și măiestrie manuală, acest con de Crăciun este o adevărată operă de artă care va transforma orice colț al casei tale într-un colț magic de sărbătoare.

Con din porțelan – felinar, lucrat manual, decorat cu aur coloidal și albastru de cobalt.

Descriere

Acest con de Crăciun este confecționat din porțelan de înaltă calitate, oferindu-i o finisare netedă și strălucitoare.

Fiecare con este lucrat manual, cu atenție deosebită la detalii. Această muncă manuală conferă fiecărui produs unicitate și caracter personal.

Detaliile din aur coloidal și albastrul de cobalt, adaugă o notă de eleganță și sofisticare. Aurul coloidal strălucește frumos în lumina lumânărilor, iar albastrul de cobalt completează designul cu o notă de culoare și bogăție.

Alege să-l foloseșt ca felinar, ornament pentru bradul de Crăciun sau ca piesă centrală în decorul tău de sărbătoare. Poți să-l așezi pe masă, pe pervaz sau în orice loc dorești să adaugi o notă festivă și elegantă căminului.

Fie că îl oferi ca un cadou special sau îl alegi pentru tine, acest felinar cu decupaje, lucrat manual, decorat cu aur coloidal și albastru de cobalt, este garantat să aducă o strălucire de Crăciun în inimile și casele tuturor. Este simbol al spiritului sărbătorilor și al frumuseții sezonului festiv.

Achiziționând acest produs, susții campania umanitară “Fii Moș Crăciun pentru o zi”. Ajută un copil de Crăciun.

Be nice, have a cookie.

Folosim module cookie pentru statistici și pentru a oferi unele funcționalități ale paginii web. Află mai multe aici.