Campanie de Crăciun 2023

Intră în spiritul Crăciunului și alătură-te campaniei Fii Moș Crăciun pentru o zi, într-o călătorie magică, plină de generozitate. Anul acesta colectăm donații și ne îndreptăm către localitățile defavorizate din județele Constanța, Teleorman și Dolj, unde vom oferi cadouri la peste 2000 de copii.

Campania din 2023 se desfășoară în perioada 11-23 decembrie, la Biblioteca Națională a României, bd. Unirii 22, București.

În perioada 11-17 decembrie, deschidem ușile maratonului de donații. Adună-ți prietenii și ajută-ne să strângem jocuri și jucării, rechizite, cărți, dulciuri și alimente neperisabile, geci și ghete de iarnă, precum și produse igienice, pentru a le oferi în dar celor 2000 de copii la care ne-am propus să ajungem. Ca să ne organizăm eficient, te rugăm, consultă aici Ghidul donatorului în care am trecut informații utile și sfaturi practice despre pregătirea donațiilor.

În perioada 18-22 decembrie continuăm sortarea donațiilor și pregătirea cadourilor, alături de cei mai faini și dedicați voluntari. Aceste zile sunt cele mai frumoase din campanie, în care atmosfera Crăciunului și entuziasmul oamenilor care ne ajută, ajung la cote maxime. Intră pe pagina de voluntariat și alege activitățile în care ți-ai dori să te implici. Pe 23 decembrie este ziua cea mare, în care costumul de Moș este un must have, iar dubițele încărcate cu daruri pornesc spre copii, mergând din casă în casă și împărțind cadouri.

Ajută-ne să aducem atmosfera de Crăciun în cât mai multe case, fiindcă nu există lucruri mai frumoase decât generozitatea oamenilor și implicarea comunității pentru a face lumea un loc mai bun. Urmărește-ne pe Facebook și Instagram, și nu rata maratonul de turtă dulce, pe

care-l pregătim cu drag în Atelierul lui Moș Crăciun.

Campania Fii Moș Crăciun pentru o zi este o inițiativă civică organizată cu sprijinul logistic al Asociației Create Yourself.

Ghidul donatorului AICI

Moșul pe Instagram

Moșul pe Facebook

Eveniment Facebook

Comunicat de presă campanie 2023 – Descarcă de AICI

Afiș și banner campanie Fii Moş Crăciun pentru o zi 2023 – Descarcă de AICI

Cum poți contribui

Donează produse

Donează geci și jucării iar Moșul le va împărți celor mici

Ajută la pregătirea sau distribuirea cadourilor în ziua acțiunii.

Adresa MultiversX EGLD - erd19dr73qh9u755qw0pdna7cjudf4033lwuvq0zm8j8ysmwk95ek5kqe5lfju sau herotag: @cys

Adresa Rețeaua Binance Smart Chain (BEP20) - 0xb4c3b47044518Bc801B404DBB3D65746ac626C38

Ce produse pot să donez?

Ajută-ne cu unul sau mai multe produse din secțiunile de mai jos

Geci și ghete de iarnă

Te așteptăm să dăruiești căldură copiilor și în acest an, donând o geacă sau o pereche de ghete pentru cei mici și mari. Gecile și încălțămintea să fie curate, noi sau cu grijă purtate.

Jocuri și jucării

Cea mai mare bucurie pentru cei mici sunt jucăriile. Indiferent de cât de greu le este, joaca este esențială pentru dezvoltarea lor mentală și pentru a se menține optimiști și veseli.

Rechizite școlare

Suntem promoteri ai educației și încercăm pe cât posibil să prevenim abandonul școlar la copiii proveniți din medii defavorizate. Orice contribuție in acest sens va fi apreciată

Produse igienice

Acestea împreună cu cele de îngrijire personală sunt esențiale pentru sănătatea copiilor. Uneori este greu să și le permită chiar și pe cele esențiale.

Donează cărți

Poveștile hrănesc imaginația copiilor și îi mențin vii și inocenți. Orice carte este binevenită, atâta timp cât este educativă și conține povești potrivite pentru copii.

Dulciuri și alimente

Ai putea să-ți imaginezi o dimineață de Crăciun fără o masă îmbelșugată sau măcar bomboane, napolitane ori ciocolată?

Unde și când?

Vezi mai jos harta localităților în care am ajuns până acum, la peste 3400 de copii.

AJUTĂ CU UN CLICK

Dă vestea mai departe

Be nice, have a cookie.

Folosim module cookie pentru statistici și pentru a oferi unele funcționalități ale paginii web. Află mai multe aici.