Campanie

Cine suntem și ce ne propunem?

Moș Crăciun nu poate ajunge la toți copiii anul acesta și are nevoie de ajutoare. Până pe data de 23 decembrie, la sediul Asociației Create Yourself pe Bd. Corneliu Coposu nr.7, bl.104, ap.4, sector 3 strângem donații de tot felul pentru micuții din Județul Vaslui.

Echipa Create Yourself, care, împreună cu numeroși voluntari și colaboratori, acordă sprijin educațional copiilor din 15 apartamente de tip familial administrate de către Direcțiile de Asistență Socială și Protecție a Copilului din sectoarele 3, 4 și 6, din București. În acest an, ne dorim să strângem fondurile necesare pregătirii cadourilor de Crăciun pentru copii din Județul Vaslui care provin din familii cu probleme și au o situație materială care nu le permit să se întrețină sau să-și continue educația.

Dacă nu puteți dona, dar vreți să vă implicați, îi puteți susține printr-o donație la Asociației Create Yourself, deschis la banca UniCredit Bank S.A: RO75BACX0000001105135002 sau folosind formularul de donatie online

Mai multe despre Asociația Create Yourself și proiectele desfășurate găsiți pe pagina asociatiei.

Susţine campania “Fii Moş Crăciun pentru o zi” pe Facebook, blog și invită-ți prietenii la evenimentul creat de noi aici.