Caravana 2021

Județele Vaslui și Bacău

Am încheiat cu succes încă o campanie și suntem mândri să anunțăm că am ajuns la peste 1000 de copii, 402 din județul Bacău și peste 600 din județul Vaslui, ceea ce face ca această campanie să fie cea mai mare și îndrăzneață de până acum!

Obiectiv mai mare, provocări mai mari! Una dintre ele a fost chiar spațiul de desfășurare al activității. Pentru prima oară, în acest an, am simțit că depozitul unde colectăm donațiile a devenit neîncăpător. Ceea ce nu face decât să ne bucure și ne lansează provocarea de a ne extinde în edițiile care urmează.

Am încărcat cadouri în nu mai puțin de cinci dube, am copt 420 de cozonaci cu sprijinul DulceBun, Horeca Culinary School și Șapte Spice, toate pentru copiii din România la care Moșul nu poate ajunge. Acolo începe, de fapt, cea mai grea parte a campaniei - pe teren, atunci când te izbești de cruzimea sarăciei lucie și de realizarea faptului că nu putem empatiza până la capăt cu acești copii. Suntem neputincioși în a înțelege discrepanța mare dintre condițiile în care trăiesc și zâmbetele de pe chipurile lor.

Precum în anii trecuți, caravana a pornit la drum dis de dimineață, iar după aproximativ 5 ore am ajuns la destinații. Ne-am împărțit listele de copii și încărcați cu săniile pline de daruri fiecare spiriduș s-a îndreptat spre comuna sa.

Am ajuns acolo unde ne-am propus, în inima județului Vaslui, în comunele Bogdănești, Alexandru Vlahuță, Puiești, Bogdănița, Bogdana, Dragomirești și Grivița, dar și în alte patru comune din județul Bacău, Corbasca, Răchitoasa, Colonești și Stănișești.

Am oprit din poartă în poartă și am împărțit daruri și bucurie. Nici soarele n-a strălucit atât de tare, cât au strălucit ochișorii copilașilor!

Tot acest efort, dar și bucuria imensă, nu ar fi fost posibile fără donațiile voastre și fără implicarea partenerilor și a colaboratorilor noștri.

Vă mulțumim tuturor că ați fost trup și suflet alături de noi în acest demers, și vă așteptăm și în edițiile viitoare!

Sărbători fericite!

Echipa Fii Moș Crăciun pentru o zi


Date contact: contact@fiimoscraciunpentruozi.ro | 0741.010.358 

Parteneri 2021: Intersport România, Asociația Elite Art Club UNESCO, Plastic&Paper Distribution, Asociația pentru Prevenirea și Combaterea Fraudelor, Baltic Invest, Grădinița nr. 233, Grădinița Castelino Baby, Grădinița și Școala Primară Dreamland, Școala Gimnazială Vasile Alecsandri, Școala Gimnazială nr. 167, Grădinița Nr. 122, Little Primary Education, Vista Bank, Interact, AMAI Garden, Credit Agricole, Editura Meteor Press, Școala nr. 39, Grădinița Clopoțel, Gădinița 256, BEST Bucharest, Linde Gaz România, ConceptMag, Bookisit, Școala Gimnazială Avram Iancu, Școala nr. 149, Nemo Express, Școala Gimnazială „I.H. Radulescu”, Liceul Teoretic Bilingv Ita Wegman, Beviaqua, Horeca Culinary School, Șapte Spice și DulceBun.

Poze județul Vaslui

Poze județul Bacău

Donații haine - comuna Bogdănești

Acțiuni din anii precedenți

Ești curios să afli cum am făcut pe Moș Crăciun în edițiile precendente? Citește mai multe și implică-te și tu pe viitor.

Moș Crăciun 2020

MĂLUȘTENI, VINDEREI, POGANA, GHERGHEȘTI ȘI PUIEȘTI

Moș Crăciun 2019

BUCURIE pentru 600 de copii din judeţul Vaslui

Moș Crăciun 2018

JUDEȚul BACĂU

Moș Crăciun 2014

Fluturi de zăpadă – Vaslui

Be nice, have a cookie.

Folosim module cookie pentru statistici și pentru a oferi unele funcționalități ale paginii web. Află mai multe aici.