Campanie 2020

Mălușteni, Vinderei, Pogana, Gherghești și Puiești

Ne bucuram extrem de mult sa va anuntam ca anul acesta, cu toata tensiunea sociala prin care trecem, am strans cele mai multe donatii de pana acum. Nu stiu alte campanii cum sunt, insa la noi fiecare editie vine cu provocarile sale, iar faptul ca reusim de fiecare data sa trecem peste ele, face campania sa fie cu atat mai deosebita. Toate aceste incercari, ne arata ca atunci cand scopul nostru este mai mare decat noi insine, miracolele sunt posibile. Ajung la noi exact lucrurile si oamenii de care avem nevoie la momentul potrivit. 

Impreuna cu 30 de voluntari, oamenii minunati care ne-au trecut pragul depozitului, am reusit sa pregatim toate cadourile, iar pana la finalul zilei a cincea de campanie sa incarcam doua dube pline ochi. La ora 11:30 pm am incuiat usa depozitului cu o satisfactie imensa si o bucurie greu de egalat. Va transmitem cu recunostinta ca am reusit sa strangem donatii in valoare de 17,815.98 de lei, au fost cumparate 423 kg de fructe, dulciuri in valoare de 2,334.71 de lei, 139 paste de dinti si 187 de periute de dinti; am pregatit + 400 de cadouri pentru copii si + 50 plase de alimente pentru familii; am estimat un numar de +300 persoane implicate; toate aceastea facand din aceasta campanie ce mai mare de pana acum.

Pe 23 decembrie, la ora 5:30 am, 11 voluntari am pornit din Bucuresti spre Vaslui sa ducem misiunea la capat. La intrarea in Barlad, cadourile au fost distribuite in 5 dubite care au plecat mai departe, insotite de cate o echipa de voluntari cu destinatii diferite.  Va multumim din suflet ca ne-ati fost alaturi si in acest an si ca ne-ati ajutat sa aducem zambete pe fetele copiilor. Puteti fi absolut siguri ca fiecare donatie, fiecare minut investit in aceasta iniativa a contribuit semnificativ la bucuria unui copil din cei peste 400 la care am ajuns, din comunele Malusteni, Vinderei, Gherghesti, Puiesti si Pogana din jud. Vaslui. 

Printre casele saracacioase, peisaje dezolante si curtile pline de noroi, zambetele si bucuria copiilor au luminat intregul peisaj. Va multumim pentru tot si va asteptam pe toti, cu mic, cu mare, donatori si voluntari, si anul viitor sa ne unim fortele pentru a avea o campanie cel putin la fel de mare. Mai jos puteti vedea poze din acest an, pentru a va face o idee si despre experienta noastra din teren si a va transmite prin imagini, asa cum cuvintele nu o pot face, ce a insemnat aceasta initiativa pentru aceste suflete inocente.  Va dorim un Craciun linistit alaturi de cei dragi si sa ne auzim in Noul An cu sanatate!   

Date contact: contact@fiimoscraciunpentruozi.ro| 0741.010.358 

Parteneri 2020: Intersport Romania, Asociatia Elite Art Club UNESCO, Plastic&Paper Distribution, Asociatia pentru Prevenirea și Combaterea Fraudelor, Baltic Invest, Gradinita nr. 233, Gradinita Castelino Baby, Gradinita si Scoala Primara Dreamland, Scoala Gimnaziala Vasile Alecsandri, Scoala Gimnaziala Numărul 167 

AJUTĂ CU UN CLICK

Dă vestea mai departe

Be nice, have a cookie.

Folosim module cookie pentru statistici și pentru a oferi unele funcționalități ale paginii web. Află mai multe aici.